DAGJOURNAAL VAN WOENSDAG 12 JUNI

 Lokaal bericht:

De flyers zijn intussen verspreidt in de kern van Aalten en dat heeft al de nodige reacties opgeleverd. Het is natuurlijk ook een bijzonder goede promotie van onze club, waarbij we ons van de actieve kant laten zien. De vereniging mobi( e)liseert zich om een actie op touw te zetten en op deze wijze probeert financiële middelen te creëren voor de inrichting van het nieuwe clubgebouw. Daar scoor je punten mee…en hopelijk ook mobieltjes!!! 

Regionaal bericht:

De inzamelingsactie van de gebruikte mobieltjes beperkt zich zeker niet alleen tot Aalten, maar zeker ook daarbuiten. Een AVA`70-vriendin gooide bij haar werkgever, Dusseldorp in Lichtenvoorde, eens een balletje op en ging vervolgens aan het sprokkelen. De buit was de moeite meer dan waard, want uiteindelijk werden er maar liefst 70 mobieltjes ingezameld!

Leden-wervingsbericht:

Komend weekend vindt de grote inzameling van de mobieltjes plaats in de kern van Aalten. We hebben hier globaal ongeveer 60 vrijwilligers voor nodig. Aalten is verdeeld in 11 wijken en men wordt zo veel mogelijk ingedeeld in de wijk, waarin men woonachtig is. Lekker vertrouwd dus en een grotere kans op een positief resultaat.

Er zijn 2 inzamelingsmomenten:

Vrijdag 14 juni van 18.00 – 21.00 uur

Zaterdag 15 juni van 10.00 – 13.00 uur

Opgave is mogelijk per mail:

Gerben Duenk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

André Bruil: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frank Roos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je beide dagen niet beschikbaar zijn, dan kun je de actie natuurlijk ook steunen, door mobieltjes in je omgeving (familie, kennissen, buren, werk enz.) in te zamelen en deze vervolgens bij AVA`70 “te droppen.”

We hopen op de medewerking van iedereen te kunnen rekenen, want van de opbrengst van de mobieltjesactie profiteert immers ook iedereen mee!!!

Het “mobieltjes-teller” bericht:

De tussenstand van het aantal ingezamelde mobieltjes is op dit moment gestegen naar: 290 stuks.