De komende week verschijnt er dagelijks een nieuwsflits op deze site met de laatste informatie en wetenswaardigheden over de inzamelingsactie van gebruikte mobieltjes, die AVA`70 op touw heeft gezet. 


DAGJOURNAAL VAN MAANDAG 10 JUNI
  

Lokaal bericht:

De afgelopen dagen is er enorm druk geflyerd, want het kern gebied van Aalten werd voorzien van een informatiefolder, waarin alle informatie staat over de inzamelingsactie van de mobiele telefoons door AVA`70. Het bleek een flinke klus te zijn, want het ging hier maarliefst over 4500 adressen, verdeeld over 11 wijken. André Bruil fungeerde hierbij als coördinator en heeft er voor gezorgd, dat alle bezorgers over voldoende flyers beschikten.

Intussen zijn er door verschillende leden, maar ook niet-leden weer de verschillende mobieltjes in het mandje gedeponeerd en wel 42 stuks!

Nationaal bericht:

“Medaillekoning” Kees Schaak is bij tal van AVA`70-leden zeker geen onbekende. De praatgrage Amsterdammer is hofleverancier bij AVA van medailles en bekers en is bij enkele clubgenoten kind aan huis. Bij de Gerard Tebroke Memorialloop was hij live aanwezig in Aalten en kreeg de flyer onder ogen. Afgelopen week meldde Schaak zich telefonisch en had in zijn kast nog 6 gebruikte mobieltjes liggen, die hij graag beschikbaar wilde stellen voor de inzamelingsactie. Afgelopen weekend werd het doosje afgeleverd en bleken er zelfs 7 exemplaren uit Amsterdam naar Aalten te zijn gekomen. Bij dezen wordt onze Amsterdamse medaille-leverancier dan ook bedankt voor zijn bijdrage.

 Het “mobieltjes-teller” bericht:

De tussenstand van het aantal ingezamelde mobieltjes is op dit moment: 181 stuks