Op de laatste zaterdag van maart werd de sponsorloop gehouden, die veel leden op de been bracht. Het was de hele dag erg gezellig op en rond de baan, waar tientallen lopers en loopsters hun uiterste best deden om maar zoveel mogelijk rondjes af te leggen. Dat lukte uitstekend en aan het einde van de sfeervolle dag, kon de organisatie bekend maken, dat de sponsorloop maar liefst €4500,00 had opgebracht. Echter, in de weken daarna bleef de geldteller nog een lekker doorrammelen, waardoor het eindbedrag van deze activiteit is gekomen op € 5500,00. Een geweldig mooi bedrag natuurlijk, waar de als vereniging natuurlijk erg blij mee zijn. Zoals bekend zal dit bedrag in zijn geheel worden besteedt aan de inrichting van het nieuwe clubgebouw.

De interi€meter is door dit geweldige bedrag inmiddels gestegen naar €17.300,00!!! 

De volgende actie die door de activiteitencommissie zal worden georganiseerd, is de inzameling van oude mobieltjes. Dit zal gaan plaatsvinden in de periode van 1 tot en met 15 juni a.s. De voorbereidingen voor deze grote actie is inmiddels in volle gang en binnenkort zullen we hierover veel meer bekend maken. Er zijn al verschillende leden die inmiddels zijn begonnen met het “sprokkelen”van oude mobieltjes en met deze initiatieven is de organisatie natuurlijk erg blij!

Omdat we bij deze actie huis-aan-huis de mobieltjes willen gaan inzamelen, hebben we veel hulp nodig en we hopen natuurlijk op voldoende steun bij de (jeugd-) leden. Onder het motto: “AVA`70 mobi(e)liseert zich!” zullen we onze vereniging presenteren in Aalten e.o.

Zal het ons lukken, om voor de zomer de interi€meter te laten stijgen tot boven de 20 mille???  Samen gaan we hiervoor!!!