Afgelopen zaterdag werd de sponsorloop gehouden en aan het einde van de dag maakte de organisatie bekend, dat de activiteit maar liefst €4600,00 heeft opgebracht. Een geweldig resultaat natuurlijk en het bedrag is mede zo hoog, omdat AVA`70 erg veel spullen gesponsord heeft gekregen, waardoor er maar een minimaal bedrag aan onkosten voldaan hoefde te worden. AVA`70 wil de bedrijven en instanties, die de sponsorloop gesteund hebben nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Dit geldt natuurlijk ook voor alle overige sponsors, die hardlopers en hardlopers hebben gesteund en de knip trokken voor het goede doel.

De opbrengst van de SPONSORLOOP komt geheel ten goede aan de inrichting van het nieuwe clubgebouw. We zullen u t.z.t. laten weten, waar het geld aan is uitgegeven!  

Deelnemers en deelneemsters, die nog sponsorgeld in moeten leveren, kunnen dit doen bij hun eigen trainer, of afgeven bij een bestuurslid. Het gaat hier dan met name om de bijdrage, die sponsors per ronde beschikbaar stelden. Mocht je , om welke reden ook, niet in de gelegenheid zijn geweest om zaterdag deel te nemen aan de sponsorloop en de actie toch willen steunen, dan kun je een eventuele bijdrage  overmaken op het banknummer van AVA`70: 3002.08.774, o.v.v. sponsorloop 2013.