PARCOURS

Er is de afgelopen dagen hard gewerkt aan het parcours van de Boekeldercross, die komende zaterdag van start gaat. Vandaag heeft een testloper het 5 kilometerlange traject gelopen en zijn conclusie laat niets aan duidelijkheid over: het parcours ligt er fantastisch bij! Morgen wordt ook de ronde voor de jeugd in gereedheid gebracht en ook dat beloofd wederom een schitterend gebeuren te worden, inclusief de hindernissen. Zaterdagochtend wordt de Start- en Finishlocatie opgebouwd en de uitdaging is om dit rond de middag allemaal gefikst te hebben.

VOORINSCHRIJVING

Het aantal voorinschrijvingen is uitstekend te noemen en duidelijk is nu al, dat de Boekeldercrosscompetitie een regionaal gebeuren is, want uit alle hoeken van de regio hebben zich inmiddels al deelnemers aangemeld. Om alles goed te kunnen verwerken en het tijdschema aan te kunnen houden, wordt de deelnemers vriendelijk verzocht om hun startnummer tijdig op te komen halen. Zo voorkomen we lange wachtrijen bij het secretariaat.

Voorinschrijven is nog mogelijk tot en met vrijdagavond 3 november 23.59 uur. De teller van het aantal voorinschrijvingen staat inmiddels al op 269.

PARKEREN

Gezien de verwachte drukte, worden deelnemers uit aalten vriendelijk verzocht, om met de fiets naar de wedstrijd te komen. Het aantal parkeerplaatsen is immers beperkt en bovendien is parkeren langs de weg verboden. Ook de veiligheid van de atleten komt hiermee in gevaar.

 WEER DOOR PIET PAULUSMA

“De weersvooruitzichten voor zaterdagmiddag 4 november a.s. zijn prima. Het ziet er naar uit dat het uitstekend loopweer is en met 14 graden is het zeer zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zwak en vormt dus geen tegenstander voor de atleten. Ik durf dan ook gerust het cijfer 8 te geven voor de weersomstandigheden tijdens de 1e editie van de Boekeldercrosscompetitie 2017. Ik wens alle deelnemers en de organisatie een hele prettige sportmiddag toe, vanuit Harlingen!”

Virtuele GTM Loop

                                     
   
                                                                                                                                                          
 

Hoofdsponsor AVA'70

Zoeken