Vele vrijwilligers zorgden voor een spoedige Kerstboom ophaal actie in Aalten en Bredevoort.

Devlin, Peter, Tim, Ruben, Merijn, Julian, Casper, Gerben, Vincent, Eddy, Gerwin, Gerben, Martijn, Daan, Michiel, Geert, Jaap, Bart, nog een Ruben, Daan, Jeroen en twee dochters, Gerhard, Jan, Patrick, Tim (2), Roy, Zdenko, Luuk, Erwin, Tim(3), Walter, Andre, Gerben, Tonnie, Gerrit, Hans, Geert, Ans, Gert, de tweede Gerben met zijn zoon, Dennis, Rudi, Dick, Tjibbe, Jonathan, Jurgen, vader Neerhof, Björn, Andre de potige, Gertjan, Veronique, Esther, Fenne, Evelien, Lieke en …..

Dik 50 AVA-janen , maar ook enkele sympathisanten met een geel-blauw hart sjouwden, sleepten en zaagden met 1306 kerstbomen of zorgden voor een natje en een droogje op zaterdag 9 januari jl. Volledig corona-proof en als dit goed aanpakt, kan het zomaar toch ineens verdraaid gezellig zijn. De gemeente Aalten heeft laten weten blij te zijn met de tomeloze inzet van de kerstboomkanjers en “beloonde” de activiteit met het mooie bedrag van: 979,50 euro.

Vanwege de grote inbreng van veel jeugdleden is besloten om dit te waarderen met een bijdrage van 250 euro voor zowel het T & F-kamp, als ook voor de driedaagse van Texel. Het restant zal worden gestort in de clubkas! Al met al een hele toffe en zeer geslaagde activiteit, waarmee AVA`70 het jaar 2021 opende