Op zondag 25 november 2018 vindt de 5e Freundschafslauf plaats met onze Duitse loopvrienden van ASV Ellewick. Om 9.00 uur is de start van een ronde van 16.3 kilometer door de prachtige omgeving van Barlo en 't Klooster. Het tempo waarin gelopen wordt zal ongeveer 6 minuten per kilometer zijn, we vertrekken bij het clubgebouw van AVA'70.

Het is de bedoeling dat we tot ongeveer halverwege samen lopen als groep. We zijn dan op een punt iets voorbij cafe de Domme Aanleg. Daarna heb je drie mogelijkheden. Je gaat verder met de snellere groep van Wim Brinkman, de langzamere groep van Geert Wevers of je loopt op eigen gelegenheid of met een groepje terug naar de accommodatie van  AVA'70. Je komt dan aan ongeveer 12 kilometer.


Aan deze training kunnen ook atleten mee doen die geen lid van AVA'70 zijn of eens een keer een langere afstand willen lopen. Enkele mee fietsers zijn ook van harte welkom, de meeste stukken kun je goed fietsen. Peter Kroesen zorgt na de training voor een broodbuffetje en atletiekvereniging AVA'70 zorgt voor een kop koffie of een drankje. Allen hartelijk dank daarvoor.


Wil je ook aan deze training deelnemen, geef het dan even voor vrijdag 23 november aan, door middel van een mail, App of op facebook van Geert Wevers, dit ook in verband met de catering na afloop. Iedereen loopt mee op eigen risico!

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   website: aanmelden