Ready to Run!,

De maand November staat in aantocht. Voor diverse lopers uit de D groep betekend dit dat de zevenheuvelnacht nu snel eraan komt. Deze nieuwtjes zijn goed om te weten. 

Om te beginnen wordt in November de Boekeldercross competitie georganiseerd. Voor de lopers die trainen voor de zevenheuvelnacht hebben we ervoor gekozen om op zaterdagmiddag 3 november deze crossloop te gaan doen. De afstand is 5km. 
De starttijd voor de 5km afstand is om 14:15uur. Rond 13:30uur verzamelen we aan de voorkant van het romienendal gebouw. Daar starten we met een gezamenlijke wedstrijd warming-up. 

Maandagavond 5 November is de eerste maandag van de nieuwe maand en vertrekt de hele D groep voor een duurlooptraining om 19:30u vanaf de Aladnahal.
Woensdagavond 14 November staat de allerlaatste training op programma! Voor diegenen die trainen voor de 7H vervalt de baantraining en gaan we een duurloop van ongeveer 5 a 6km doen. Vertrek 19:30uur, de startlocatie volgt later.

Zaterdag 17 November is D-Day!
Zaterdagavond om 19:00u is het startschot van de zevenheuvelennacht 2018!
We vertrekken met de trein om 15:00uur uit Aalten. Na de overstap in Arnhem zullen we rond 16:20uur aankomen in Nijmegen. Na het inkwartieren gaan we rond 18:15uur in de buurt van het 7H terrein een wedstrijd warming-up doen om vervolgens tijdig naar ons startvak te kunnen gaan.

 

Groetjes en een ieder veel succes!

Koningsloop 2019

                                     

Gerard Tebrokeloop

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken