GERARD TEBROKE MEMORIALLOOP 2018

 GUV- SCHOLIERENRUN OP HERHALING

 De voorbereidingen voor de 18e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop op zaterdag 19 mei a.s. zijn inmiddels in volle gang. De komende tijd zullen we op deze site regelmatig nieuwsflitsen plaatsen met wetenswaardigheden over het evenement!

Voor het tweede jaar op rij vormt de GUV- Scholieren  een onderdeel bij de GTM-Loop . Bij de primeur in 2017 kwamen alleen de eersteklassers in actie, maar dit is nu uitgebreid met de tweedeklassers. De leerlingen van Schaersvoorde zijn al enige weken in training tijdens de reguliere sportlessen en hebben ook al op de atletiekbaan van AVA`70 geoefend. Enkele trainers van AVA`70 hebben speciaal voor deze leerlingen een programma opgesteld. Het parcours is in totaal 3 kilometer lang en bestaat uit 3 ronden, waarbij de scholieren 3 keer dwars door café Leuven rennen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de doorkomsten op de prachtige ingerichte finish-arena op de Markt.

De leerlingen die meelopen, krijgen gratis een mooi hardloopshirt, dat mogelijk wordt gemaakt door:

* GUV

* Ottevanger

* Boekelder

* OWM

* Schaersvoorde

 

Alle reden dus, om je op te geven bij je leraar, als je dit nog niet hebt gedaan! Doe dit voor woensdag 9 mei a.s. dan krijg je ook nog een startnummer met je eigen naam!

 

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken