De harde werkers (sters) hebben er zin an.

Het is dinsdagmiddag 20 maart jl. en op het complex van AVA`70 is er sprake van een opvallend grote bedrijvigheid. Cliënten van Stichting de Lichtenvoorde zijn druk aan het werk. Er wordt gesnoeid, geschoffeld, geharkt, geveegd en opgeruimd. Het tuincluster, onder de bezielende leiding van begeleider Theo Stronks, is bezig om de perkjes rondom het clubhuis voorjaars klaar te maken. Een serieuze klus en er wordt dan ook hard gewerkt om alles tip top in orde te maken. Terwijl Dennis het laatste beetje zand bij elkaar veegt, pakt Willy stoffer en blik om de rommel op te ruimen.

Rond half 3 liggen de groenstroken van de atletiekaccommodatie er prachtig bij. Kim geeft aan, dat het maar net gelukt is en op de vraag wat ze daar mee bedoeld, antwoordt ze gevat: “Nou, morgen begint de lente, dus we zijn precies op tijd klaar.

Vanzelfsprekend is men bij AVA`70 geweldig blij met het tuinonderhoud, dat door de cliënten uiterst serieus wordt uitgevoerd en dit weet men dan ook prima te waarderen. Uiteraard poseren Mark, Dennis, Kim, Tim M., Hendry, Tim Z., Willy en begeleider Theo graag nog even voor de camera. Vervolgens stapt het vrolijke gezelschap in de bus op weg naar de volgende klus!  

Koningsloop 2019

                                     

Start To Run Cursus

Hoofdsponsor AVA'70

 
 
 

Zoeken