De veelzijdigheid van hoofdtrainer Theo Stronks is bij AVA`70 natuurlijk allang bekend. De altijd goedlachse loopcoach blijkt ook nog eens een meer  dan verdienstelijk zanger te zijn, bij de zesmansformatie “de Glazen Boterham.” Op feestjes toont Theo regelmatig aan een groot entertainer te zijn, die kan dansen als de beste en bovendien een charmeur blijkt te zijn, die af en toe van geen ophouden weet. Het talent van Theo houdt echter daarmee niet op, sinds hij een nieuwe passie heeft ontdekt: rondjes fietsen.

Vanaf 1 november is hij helemaal bezeten van deze hobby en hij voert de training inmiddels dagelijks op. Het traject is niet te ver van huis en is ongeveer 632, 8 meter lang. Theo neemt zijn opdracht bijzonder serieus en heeft al de nodige informatie gewonnen. De missie eindigt op donderdag 30 november a.s. Dan peddelt Theo namelijk maar liefst 30 rondjes in de geheel verlichte fietsarena van het Beatrixplantsoen-Velodrome. “Theetjen” start met zijn opdracht om 18.30 uur en het zal ongetwijfeld druk worden rondom het parcours. 

Overigens is de onwaarschijnlijk zware fietsbattle van Theo een onderdeel van de snorrenactie van de Glazen Boterham. De zes kornuiten, die over een uniek stemgeluid beschikken zamelen met de diverse activiteiten en uitdagingen in november geld in, voor onderzoek naar prostaatkanker. De geldthermometer staat inmiddels al ver boven de 2000 euro en het sluitstuk van de actie vindt dus donderdag a.s. plaats. Er wordt een heuse feesttent op het Beatrixplantsoen geplaatst, is er muziek en “moos en wos.”  

Vanaf 18.00 uur gaat de tent open en publiek is uiteraard van harte welkom om de grote finale bij te wonen. Uiteraard hoopt de organisatie, dat ook veel AVA`70-leden de prestatie van hoofdtrainer Theo Stronks live bij zullen wonen. De entree is gratis, maar met een handje vol klein geld steun je de actie en dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

Lukt het onze Theo, om de topprestatie, voor de ogen van het publiek te volbrengen?

Zorg dat je op tijd bent, om hem over de meet te helpen!

 

     De Glazen Boterham sluit af met  “MOOS en WOS “

 

Dat de snorren actie van de zes zangers zoveel teweeg zou brengen, hadden ze niet kunnen vermoeden. Dat er nu al 2200 euro op de teller staat, voor het onderzoek naar prostaatkanker, overtreft alle verwachtingen. In deze  Movember maand zijn er allerlei uitdagingen aangegaan zoals: het aantal gelopen km op het werk verdubbelen, meedoen met de Boekeldercross, rondjes fietsen om het plantsoen, zingen op verjaardagen, elke dag een gedicht schrijven over de snor, enz.  De laatste uitdaging vindt plaats op donderdag 30 nov.  Rondom het Beatrixplantsoen en op 30 november  om zes uur wordt de actie afgesloten.

Eén van de zangers,Theo, gaat z’n uitdaging afronden met 30 rondjes fietsen om het Beatrixplantsoen. Hij heeft er dan 450 rondjes ( 65.1km) opzitten.

Het startsein wordt gegeven d.m.v. van een oud Iers strijdlied, gezongen door de Glazen Boterham. Het plantsoen wordt op alle hoeken verlicht en als het een beetje meezit gaat de midwinterhoorn hem ondersteunen samen met vele vrienden en bekenden. We nodigen iedereen uit om” Theetjen”, bij deze unieke uitdaging, aan te moedigen. Kom met de fiets of te voet  a.u.b.

Er zal een tent staan met overheerlijke  “Moos en Wos” , gesponsord door Koos Prins groente en fruit en keurslager Gleis. Koffie is er ook natuurlijk, verzorgd  het Karpermeer. Verder  gaf financieel adviesbureau  Wassink te Winkel  ons een mooi steuntje in de rug. Ook zal er een warm vuurtje zijn voor de sfeer en de koukleumen . Er staat natuurlijk ook een Movember donatiebus om de actie op deze laatste avond te ondersteunen, onder het motto:

                               Om zes uur geet de tente los

                               en geniet van “Moos met Wos “.

Startsein van de 30 rondjes  is om 18.30u.

Rond 19.00u misschien nog een paar snorren scheren voor het goede doel.

Einde voorstelling 19.30u