"Hart voor de Achterhoek" is een nieuwe actie van de Rabobank. Verenigingen en Stichtingen hebben de mogelijkheid om zich hiervoor aan te melden en kunnen zo een mooie bijdrage incasseren voor de clubkas.

AVA`70 heeft zich inmiddels aangemeld als deelnemer aan deze actie!!

 

Hoewel de daadwerkelijke actie pas in de maand mei plaatsvindt, willen we toch vast aandacht vragen voor dit bijzondere project.

De hoogte van het bedrag dat aan een vereniging wordt toegekeerd is namelijk afhankelijk van het aantal mensen die een stem uitbrengt voor de vereniging.

Er kan alleen gestemd worden door mensen die lid zijn van de Rabobank. Alle leden vanaf 18 jaar van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ontvangen t.z.t.

een persoonlijke uitnodiging om hun stem uit te brengen. Ieder lid krijgt 5 stemmen ter beschikking, die uitsluitend via internet uitgebracht ogen worden. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. 

 

We weten dat erg veel leden van AVA`70 al lid zijn van de Rabobank, dus die ontvangen vanzelf een uitnodiging om te stemmen. Mocht je wel bankieren bij de Rabobank, maar nog geen lid van de bank zijn... maak hier werk van!

Wordt je voor 31 maart a.s. lid, dan kun je dit jaar al mee stemmen.

Lid worden van de Rabobank is gratis. Aanmelden kan op 2 manieren:

www.rabobank.nl/noa of door een bezoekje aan de bank te brengen.

 

Hoe meer stemmen AVA`70 in mei ontvangt, des te hoger wordt het bedrag dat de club ontvangt. Het totaal kan oplopen tot maar liefst 2500 euro!

 

Mogen we weer op jullie rekenen?