Beste atleten,

Vanaf komende maandag (11 mei) mogen de 18 plussers van onze vereniging ook weer beginnen met georganiseerde trainingen. Dit is fantastisch nieuws en volgens mij zijn zowel de atleten als de trainers hier ontzettend aan toe. Uiteraard worden deze trainingen gehouden onder strikte voorwaarden die zijn gesteld door de regering en het RIVM, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we dit samen kunnen. Er wordt, zowel op de baan als op de weg, getraind met maximaal tien atleten, op een minimale afstand van anderhalve meter van elkaar en met de hygiëne-eisen in acht genomen. Op de openbare weg houden we – in het bijzonder – rekening met andere weggebruikers. De kantine en de kleedkamers blijven gesloten, hetzelfde geldt voor het krachthonk.

Alle trainers zijn momenteel druk bezig met het leggen van een uitdagende puzzel, met als uitgangspunt om alle senioren weer onder de Ava-vlag te laten sporten. Iedere trainer en trainingsgroep heeft zijn eigen aanpak en vanuit het trainerskorps worden jullie verder ingelicht.

Het is geweldig om weer aan de slag te kunnen. Wij wensen iedereen enorm veel trainingsplezier.

Regels:
- Houd minimaal anderhalve meter afstand van elkaar
- Handen voor- en na de training desinfecteren (middelen bij vereniging voorhanden)
- Blijf bij klachten thuis (Blijf ook thuis wanneer één van je huisgenoten ziek is)
- Kom vlak voor de training en blijf na afloop niet ‘hangen’.
- Lach en heb plezier! 

Info trainingen: (Onder voorbehoud!) https://my.raceresult.com/152906/registration?lang=nl

A-Groep:
Dinsdag; Baantraining 1: 19:00u / 20:00u. Baantraining 2: 20:00u / 21:00u
Donderdag: Duurloop: start 19:00 uur (startlocatie kan variëren)
*Aanmelden voor de (baan)trainingen is verplicht, er geldt een deelnemerslimiet ( wordt dit weekend actief)

B-Groep:
Dinsdag: Duurlopen: 19:00 uur (Vijf verschillende locaties)
Donderdag: Baantraining 19:30 uur
Donderdag: Duurlopen (2 groepen / verschillende locaties)
Zondag: Baantraining 15:00 uur

*Aanmelden voor de (baan)trainingen is verplicht, er geldt een deelnemerslimiet

C-Groep:
Er worden drie trainingsmomenten per week aangeboden. De trainers zijn momenteel druk bezig om een prachtig plan te maken. Info volgt. De baantrainingen voor de C-groep komen tijdelijk te vervallen, wij respecteren de beslissing van de trainers.

D-Groep
De trainers van de D-groep zijn momenteel druk bezig met de indeling van de trainingen. Zij hebben echter nog wat tijd nodig om alles in goede banen te leiden. Nadere info volgt zo spoedig mogelijk!

Maandagmorgengroep:
De trainers zijn momenteel in overleg over de invulling van de maandagmorgentraining. Wanneer er meer duidelijk is, worden de atleten direct op de hoogte gesteld.

Sportief wandelgroep:
De georganiseerde sportief wandeltrainingen zijn voorlopig opgeschort. Wij hebben alle begrip voor de keuzes van de trainers. Wanneer er veranderingen plaatsvinden, worden de atleten direct op de hoogte gesteld.